viernes, 6 de febrero de 2015

CENIP 2015 "LA PAU COMENÇA AMB UN SOMRIURE"

Després d'un any ple d'esdeveniments i emocions torna a arribar el 30 de gener. Un dia en aparença semblant als altres però que amaga molt més. El dia de la Pau i la No-Violència.


Durant aquestes setmanes ens hem estat preparant per celebrar el dia com cal. A les assignatures de tutoria i religió hem gaudit d'un ambient tranquil, treballador i amistós amb els nostres companys alhora que realitzàvem una divertida tasca.A partir d'uns texts hem fet esquemes, dibuixos, núvols de paraules i frases curtes que hem enganxat dins d'un cercle amb el signe de la Pau. A continuació,els hem penjat als passadissos que han quedat del tot bufons i plens de coloraines.


L'esperat dia, aplaçat per raons meteorològiques, per fi va arribar el dilluns dia 2 de febrer.Tots junts, petits i grans, vam gaudir de la companyia i el màgic ambient que ens envoltava. Després d'escoltar diverses presentacions  va arribar el moment més esperat. 









Els més menuts van enlairar els  globus, i el cel es va omplir d'un exèrcit de colors, que lluitaven contra l'aire alhora que una bonica cançó sonava amb la creació d'un cor dels alumnes de primària.

Els més grans de la secundària vam decidir no quedar-nos enrere i unint les nostres forces vam aixecar papers blaus i blancs formant les inicials “SG”. D'aquesta manera vem acabar de gaudir el dia del CENIP .













Va ser una bona experiència plena d'emocions per part de tots.Una cosa va quedar clara, la Pau guanya a la violència per partida doble.


 
Text : Andrea Dacosta, Andrea Lara, Marta Ortega, Carla Vizuete.
Fotos :Pedro de Lamo i Lluís Carazo

No hay comentarios:

Publicar un comentario