miércoles, 15 de abril de 2015

SOLIDARITAT GABRIELISTA del 5 al 15 de Maig

SOLIDARITAT GABRIELISTA  del 5 al 15 de Maig

Com cada any  les escoles Sant Gabriel celebrem la setmana solidaria. Es tracta de dues setmanes de sensibilització i compromís per la transformació social. 

Enguany el projecte s’orienta a l’obra “Prataysha Social” de l’Índia i es dedica a la conscienciació, l’educació, la salut i el desenvolupament de la gent marginal del districte de Ranchi. Per tant destinarem la recaptació que s’aconsegueixi a través de les activitats que estem preparant.


Per els i les alumnes els dies 8 i 13 maig farem l’esmorzar solidari (infantil i primària) i el 6 de maig un taller de  de samarretes (secundaria)  

Per tots/es, estem convidats a l’acte de cloenda solidaria del 15 de maig de 17:00 a 19:00 al  pati de l’escola. Enguany estem preparant diferents activitats
(jocs gegants, tradicionals, cursa de pedals, cistella solidaria, maquillatge, tómbola...) 

Per a participar-hi només cal que passeu per secretaria a comprar els tiquets que us serviran per bescanviar per cadascuna de les activitats.

Així mateix us informem que per la celebració de l'acte de cloenda necessitem pares i mares voluntaris. Per això hem posat un tauló amb les tasques on ens cal la vostra col·laboració. Només cal que us apunteu i deixeu una forma de contacte per a que posteriorment pugueu ser informats de la vostra tasca. 
  

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario